Açık öğretim Fakültesinin imtihanlarının İzmir İli’nde yapılması nedeniyle, Öğrencilerin büyük sıkıntı çektikleri yönündeki sorunun çözülmesi için Partinin başkan yardımcıları ile birlikte Ankara’ya giden Başkan Halil Demir, Ankara dönüşü açıklamalarda bulundu.

Başkan Demir, “Ödemiş’te açık öğretim fakültesi sınavlarına katılan değerli öğrencilerimizin çektikleri sıkıntılar gündeme geldi. Çekilen eziyetler, zaman kaybı ve fırsat kayıplarının farkına vardık.

Bu konuyla ilgili Ak Parti genel merkezimizde görüşmeler yaptık. Görüşmelerin ardından, Anadolu Üniversitesi rektörümüzle de görüşme yaptık. Bunun ardından önümüzdeki yıldan itibaren, Yani 2015-2016 eğitim ve öğretim yılında Küçük Menderes Havzası’nın merkezi olmak üzere tüm açık öğretim fakültesi imtihanları Ödemiş’te yapılacak.

Açık öğretim fakültesi sınavlarının da Ödemiş’te yapılmasının taahhüdünü almış olduk. Artık öğrencilerimize müjde verebiliriz.

Açık Öğretim Fakültesi’nde okuyan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Buradan diğer arkadaşlarının İzmir kent merkezindeki imtihanlarına yetişmeleri konusunda çektikleri sıkıntılarda bundan böyle son bulacaktır.

Daha zor şartlar altında katıldıkları sınavları, artık kendileri de evlerinden sınav merkezlerine 10 dakikalık mesafede ulaşabilme imkânına kavuşmuş olacaklar. Tire, Bayındır, Kiraz, Beydağ ilçeleri de sınavlarına buradan katılacaklar” dedi.

Editör: Haber Merkezi