HABER: NAZİF HARUPÇU

Seçime günler kala siyasetçiler ve adaylar çalışmalarını hızlandırdı.
Ak Parti İzmir Milletvekili ve aynı zamanda Milletvekili adayı Nesrin Ulema seçim çalışmaları çerçevesinde Ödemiş’te çeşitli ziyaretler düzenleyerek vatandaşlarla bir araya geldi. Ulema Belediye meclis üyeleri ve Ak Parti Kadın kolları üyeleri ile birlikte Ödemiş ziyaretinde İş adamı Mutahhar Yiyen ’in evine konuk oldu. Burada bayanlarla hem sohbet etti, hem de seçim çalışmaları ve projeler hakkında bilgiler verdi.

Ulema şöyle dedi, “Ödemiş ve Küçük Menderes havzası bilindiği üzere İzmir’de tarım ve hayvancılıkta önemli yerleşim alanlarımız. Biz Ak parti iktidarı olarak göreve geldiğimiz günden bu yana üretici ve yetiştiricilerimize önemli destekler sağladık. Tarım ve Hayvancılıkta destekler bizim hükümetimiz döneminde artarak, İnsanlarımızın daha iyi gelir elde etmesini sağladık. Bunlar yeterli mi hayır, üretim maliyetlerinin aşağıya düşürülmesi amacıyla Gübre ve yem de kdv yükü kaldırıldı.

Daha önce ne söz verdiysek onları yerine getirmeye devam ediyoruz ve edeceğiz. Bunlardan bir tanesi de Küçük Menderes havzasında Ödemiş, Bakırçay havzasında da Bergama’da Üniversite kuracağız. Bu kuracağımız Üniversiteler ile ayrıca bölge ekonomisine ve esnaflarımıza büyük katkısı olacak. Ödemiş’te Üniversite yerimiz hazır. Bunu önceden planlamasını yapmış idik. Bu müjdeyi Başbakanımız Ödemiş’te halkımıza açıkladı. Üniversitenin fakülte ve meslek yüksek okullarını da Ödemiş ve çevresindeki ilçelerimizde açarak O ilçelerimizin de gelişmesine ve ekonomisine büyük katkı sağlayacak” dedi. Diğer yandan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun mazotu ucuzlatma vaatleri üzerine açıklama yapan Ulema, “Sayın Kılıçdaroğlu yine mazotu ucuzlatacağı fiyatları açıkladı. Önce mazottan bahsedeceğine, Türkiye’nin en pahalı suyunu İzmir içmekte. 50 liralık suya 75 lira atık su bedeli koyarak, Ak partiye oy veren vatandaşları cezalandırmıştır. Önce bu sorunu çözsün, Mazotu değil” dedi.

Editör: Haber Merkezi