Ak parti Kiraz ilçe Başkanlığında kongre öncesi ilçe başkanı belirlenirken, Bu göreve getirilen İş adamı Mehmet Emin Avşar, Aralık ayı içerisinde yapılması planlanan kongre için çalışmalarını sürdürüyor.

Göreve atanmasının ardından,  değişimi ilçe binasının yerini değiştirmekle başlayan Başkan Mehmet Emin Avşar şunları söyledi, “Kiraz Ak Parti İlçe kongremizi Aralık ayı içerisinde yapmayı planlıyoruz. Bu çerçevede teşkilatta yenilenme olduğu kadar ilçe binamızın yerini de değiştirerek değişimi burada da sürdürdük. Mevcut ilçe binamız yeterli gelmiyordu.

İlçe merkezinde olduğu için hem bina yetersiz, hem de dışarıdan gelen misafirlerimizi ağırlamakta zorluk çekiyorduk. Bunun yanında mevcut ilçe binamız için ödenen aylık 700 lira kira bedeli de çok idi. Tasarrufa önce Hizmet binamızın masrafını aşağıya çekerek başladık.

Kendime ait binayı bilâ bedelle ilçe teşkilat binası olarak tahsis ettim. Gelen misafirlerin ağırlanması, araç park konusu, Bakan geldiğinde vatandaşlarımıza hitap edecek alan bulunmadığı için sıkıntı oluyordu.

Şimdiki yeni Ak Parti İlçe binamız İstiklal Mahallesi 3. Güneş sokak no: 7’de hizmet verecek. Üç katlı binamızda en üst kat teras katı olarak yazın kullanılacak. Alt kat yönetim ve ana kademe,  misafir ağırlama bölümlerini, üst katımızda Kadın ve Gençlik Kolları ve toplantı salonu ile partimize yakışacak şekilde hazırlandı” dedi.

Haber :
 NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi