HABER:ERKAN DOĞAN
İzmir Berlin seferini yapan uçağın yolcularından İzmirli İşadamı Engin Şentürk, "Uçakların kanatlarını ilaçlayan aracın bir tane olması nedeniyle İzmir'de mahsur kaldık. Böyle rezalet olur mu" dedi. 

Edinilen bilgiye göre İzmir'den Berlin, Stutgart, Dusseldorf seferlerini yapacak olan üç uçak 10 Ocak'tan beri kalkış bekliyor. İzmir Berlin seferini 10 Ocak saat 12.40'ta yapacak olan olan SunExpress Uçağı da ağır kış şartları nedeniyle havalanamadı. Uçağı 12.40'ta alındıklarını anlatan İzmirli İşadamı Engin Şentürk, "Uçağa saat 16.00'da alındık. Uçağın içerisinde 4 saat kanatların ilaçlanmasını bekledik. Saat 20.00'de uçaktan indirilip, otellere yerleştirildik" dedi. 
Çocuk Çocuk Rezil Olduk
11 Ocak günü saat 09.00'da uçağa alındıklarını anlatan Şentürk, "Dondurucu havada bir gündür uçağımızın kalkışını bekliyoruz. Yetkililerden aldığımız bilgiye göre İzmir Adnan Menderes Havalimanı'nda kanatların ilaçlamasını yapan bir araç varmış. Bu yüzden uçaklar zamanında kalkamıyor. Böyle bir rezalet olabilir mi? 36 saattir yollardayız. Çoluk çocuk rezil olduk. Ne zaman kalkacağımız meçhul. Bu soruna yetkililer acil bir çözüm bulmalı" " diye isyan etti. Yolcuların bazıları apronda yürürkün kayıp yere düştüğü gözlendi. 

Editör: Haber Merkezi