HABER: AYŞE AKYÜZ

 Atatürkçü Düşünce Derneği Ödemiş şubesi öğrencileri milli değerler hakkında bilinçlendirme çalışmalarına devam ediyor, ADD Ödemiş Şubesi Çanakkale Eceabat’ta bulunan Çanakkale Şehitliği Milli Parkı’na gezi düzenlendi.   130 öğrenci, 40 öğrenci velilerinden oluşan 170 kişilik bir grubu Çanakkale yarımadasına götürdü.

Geçtiğimiz 10 Kasım 2013'te bir grup öğrenciyi Ankara Anıtkabir’e götüren Ödemiş Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Selami Sönmez bu hafta da öğrencileri Çanakkale’ye götürmenin mutluluğunu yaşadı.

 Sabahın erken saatlerinde Eceabat’a ulaşan grup geziye Kilit Bahir’den başlayıp, sırasıyla Namazgâh Tabyaları, Mecidiye Şehitliği ve Tabyaları, Koca seyit Heykeli, Şahin Dere Hastane Şehitliği, Çanakkale Şehitleri Abidesi, Yahya Çavuş Anıtı, Ertuğrul Koyu ve Zığın Dere Hastane Şehitliği’ni gezdi.

Selami Sönmez, “Öğrencilerimizi daha önce 10 Kasımda Anıtkabir’e götürmüştük. 18 Mart Çanakkale şehirlerini anma haftası nedeniyle de öğrenci ve velilerimizi Çanakkale Şehitliklerini yakından görmeleri için bir gezi düzenledik. Öğrencilerimizi yakın tarihimize ışık tutan bu mirası yakından tanıtmanın mutluluğunu yaşadık” dedi.

Editör: Haber Merkezi