Ödemiş Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Selami Sönmez, geçtiğimiz günlerde göreve gelen CHP İlçe Başkanı Mehmet Birliği makamında ziyarete bulunarak yaklaşan yeni görevinde başarılar diledi. Sönmez ve Birlik önümüzde ki günlerde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili olarak da fikir alışverişinde bulundu.

Konuyla ilgili olarak bir basın açıklaması yapan ADD Ödemiş Şubesi Başkanı Selami Sönmez “ Türkiye’nin seçim atmosferinde olduğu bir dönemde Başkanımız Mehmet Birlik zorlu bir göreve geldi. Mehmet Birlik ve ekibinin bu zorlu dönemden başarıyla kalkacaklarından şüphem yoktur. Kendisine başarılar dilemek için ADD şube Başkanı olarak ziyarette bulunduk.”

Ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getiren Ödemiş CHP’nin çiçeği burnundaki Başkanı Mehmet Birlik “Atatürkçü düşünce sistemine gönül vermiş ve bu yolda veda kârlık yapmaktan çekinmeden yürümeye devam eden Ödemiş ADD Şube Başkanımız Selami Sönmez’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Cumhuriyet ışığı altında yürüdüğümüz Atatürkçülük yolunda kendilerine her daim ihtiyacımız bulunuyor.”
HABER: AYŞE AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi