HABER: GÜLCAN KURTMEN


Atatürk Düşünce Derneği Ödemiş Gençlik Kolları Ramazan Bayramı dolasıyla yeşil kart olmadığı için kurtarıcı bekleyen Halime Çakmak’ı ziyaret etti.

ADD Gençlik Kolları Yöneticileri yaptırmış oldukları bir buket çiçekle Halime Çakmak’ı evine ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Küçüklüğünde Kostik Sabun Tozu içerek 9 kez ameliyat olan Halime Çakmak yeşil kartının annesinden dolayı iptal edilmesi üzerine, tam anlamıyla ne yapacağını şaşırmış durumda. Babası Basri Çakmak’ın kendisi gibi sosyal güvencesi olmaması, genç kızı yüzünde yapılacak ameliyat için düşündürmeye başladı. Genç kız, yeşil kartının yeniden verilmesi için Sağlık Bakanlığından yardım istemişti.

ADD li gençler, Halime’ye destek olmak için genç kız evinde ziyaret ettiler.

Ödemiş Şubesi ADD Gençlik Kolları Başkanı Mert Reşat Sarkun,  “ Halime Çakmak arkadaşımıza hem bayram, hem de geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.   Sorunlarını ve dertlerini dinleyip Halime’ye yardımcı olabilmekten mutluluk duyacağız. Bayramdan sonra,  ameliyat olacak olan Halime’ye ameliyatta, elimizden gelen yardımları yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Şimdiden Halime’ye geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.”

Editör: Haber Merkezi