HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Anadolu Ajansı ve Yerelgüç Gazetesi Muhabiri Dilek Ayvalı’ya, Tire Atatürk Ortaokulu Okul Aile Birliği tarafından plaket verildi.

Gazeteci Dilek Ayvalı, Atatürk Ortaokulu’nda okul müdürü Fatih Kuş, Okul Aile Birliği Başkanı Fatma Buruncuk, Başkan Yardımcısı Harun Öztürk ve Muhasip Üye Selda Şahin ile bir araya geldi. Plaketi takdim eden Okul Müdürü Fatih Kuş, “Okulumuz etkinliklerinin halkımıza duyurulmasında sağlamış olduğunuz katkılardan dolayı size ve ekip arkadaşlarınıza teşekkür ederiz. 2018-19 Eğitim ve Öğretim döneminde de yapacak olduğumuz tüm faaliyetlerde sizinle işbirliği içinde olmak istiyoruz. İlçemizin en eski okullarından biri olan Atatürk Ortaokulu olarak eğitimde yeniliklerin öncüsü olmak ve kaliteli eğitimi öğrencilerimize sunmak hedefimiz. Bu hedefler doğrultusunda yapacağımız tüm etkinlikleri basın ile birlikte yürütürsek hem tanıtım yapmış hem de sağlanan faydaları daha geniş kitlelere ulaştırmış oluruz” dedi.

AA Muhabiri Dilek Ayvalı da Okul Müdürü Fatih Kuş ve Okul Aile Birliği’ne duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, “Atatürk Ortaokulu, yöneticileri ve okul aile birliği ile başarılı ve hedeflerine odaklanmış bir okul. Okul, Tire’nin yukarı semtinde olmasına rağmen iyi eğitimcilerin bulunduğu ve öğrencilerinin de başarılı olduğu bir okul. Güzel etkinliklerin haberlerini yaptık burada. Gelecek eğitim öğretim döneminde daha güzel haberlerinizi yapmak isterim. Bana verdiğiniz bu kıymetli onurluğu en güzel şekilde saklayıp sizleri her zaman anacağım” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi