HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Seçiminde eski başkan Nevin Esmioğlu Çakal ve ekibi görevlerini yeni başkan Burcu Biçaklı ve ekibine devretti.

Nevin Esmioğlu Çakal yaptığı konuşmada, “2 dönem gibi bir süre görev yaptım. Okul Aile Birliği olarak birçok projeyi başarılı bir şekilde gerçekleştirdik. Bu çalışmalarda bize destek veren okul idaremize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederim. Bu bir bayrak yarışıdır. Bizden bayrağı devralan arkadaşlarımızın daha da başarılı çalışmalara imza atacaklarına inanıyor ve çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
Yapılan seçimde başkanlığa Burcu Biçaklı, başkan yardımcılığına Sibel Sezgin, sekreterliğe Meltem Çelik, muhasip üyeliğe Pervin Şenkal, yazmanlığa da Değer Ayaz seçildi.
Okul Aile Birliğinin seçilen yeni başkanı Burcu Biçaklı, “50. Yıl Ortaokulu ailesi olarak geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yılda Ödemiş’te ses getirecek, kamuoyu oluşturacak projelere birlikte imza atacağız. Her alanda haklı bir gurur ve üne sahip olan okulumuz sosyal-akademik-sportif ve sanatsal başarı çitasını daha da yukarılara çıkarmak için elbirliği ile çalışacağız. Bu konuda da en büyük destekçimiz okul idaremiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz olacaktır.” Sözleri ile ilk değerlendirmesini yaptı.

Editör: Haber Merkezi