Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi öğrencileri Bilinçli Gençler Derneği’nin ülke genelinde yürüttüğü; gençlerin ilköğretimden üniversiteye kadar ülke sorunlarına karşı projeler ürettiği ‘Türkiye Bilinçli Gençlik Projesi’ çerçevesinde okullarında hazırlamış oldukları “Müzikle Engelleri Aşalım” projesi için Ödemiş Belediye Şehir Salonu’nda konser düzenledi.
İlçedeki tüm ortaöğretim öğrencilerini konsere davet eden öğrenciler, konser bilet ücreti olarak her dinleyiciden 40 plastik kapak istedi. Konser aracılığı ile öğrenciler çok zevkli anlar geçirirken, aynı zamanda da çok sayıda plastik kapağın toplanmasına vesile oldu.
Ödemiş Ticaret Odası Anadolu Öğretmen Lisesi felsefe öğretmeni Zerrin Güngör ve müzik öğretmeni Tarık Özel proje koordinatörlüğünü yaptıkları projede çok sayıda öğrencinin emek harcadığını dile getirdiler. Konserin birinci etabını okul bünyesinde gerçekleştirdiklerini ifade eden öğrenciler bu konserde 10 bine yakın kapak topladıklarını belirtti. İkinci aşama olarak da, ilçe çapındaki bu konseri tertip etti. Konserde toplanan kapak sayısından oldukça memnun olduklarını ifade eden proje danışman öğretmeni Zerrin Güngör projede yer alan tüm öğrencilere çok teşekkür ettiğini ifade ederek, ayrıca destek veren tüm katılımcılara da sergiledikleri duyarlılıktan ötürü teşekkür ettiğini ifade etti.  
Tuğçe Doğan ve Büşra Kocahıdır ise projelerinde yer alan öğrenciler hakkında şu bilgileri verdiler:
“11/C sınıfındaki öğrencilerimizin sorumluluğunda başlayan ‘Lösemili Çocuklar İçin Umut Olalım’ adlı projemizde görevli olan arkadaşlarımız: Tuğçe Doğan, Seda Köroğlu, Merve Kılınç, İrem Uygun, Ezgi Menekşe, Yağmur Kutlu, Duygu Çalıkasap, Burcu Şenol, Mertcan Sevinç, Begüm Benzer; Simge Yalçın, Zeynep Örnek, Büşra Kocahıdır, Yüksel Kınacı, Oğuzhan Ay, Ümit Erdal, Ezgi Gül Eriş, Tuğçe Berber, Nilay Ayvaz ve Çağıl Bedre.
‘Müzikle Engelleri Aşalım’ projemizde görevli olan arkadaşlarımız aynı zamanda TÜBİTAK projelerinin vazgeçilmez öğrencileri Hazar Can Kıpçak, Mehmet Zigoş, Zeynep Ecem Soysal, Tanay Kapakçı, Yüksel Gençer; Nazmiye Akkul, Ezgi Balcı, Gamze Ataş, Büşra Kocahıdır, Tuğçe Doğan; Deniz Hoşdemir, Tuğçe Taşkıran, İlayda Biçer, Gizem Arıcı, Hande Keskin, Nazan Yılmaz, İsmet Eralp Yüzük, Berkcan Uzun, Ayberk Serim ve Mert Hüseyin Bakıcı.
Tüm arkadaşlarımıza verdikleri emek için teşekkür eder, sorunlardan şikayetçi olmak yerine çözüm üreten tutumlarının her zaman var olmasını temenni ederiz.
Konserde gençlere eğlenceli vakit geçirmelerini sağlayan arkadaşlarımız ise klasik gitarlarda Hande Keskin ve Nazan Yılmaz konser başlangıcında görev alarak 3 parça seslendirdiler. Arkasından bas gitarda Berkcan Uzun, elektrogitarda İsmet Eralp Yüzük, bateride Ayberk Serim ve elektrogitar ve vokalist Mert Hüseyin Bakıcı sahne alarak 20 parça ile arkadaşlarına zevkli dakikalar yaşattılar.”
Editör: Haber Merkezi