Kiraz ilçesinde naylon branda da on yıldır yaşam mücadelesi veren bir aile, ev hayallerine kavuştu. Yıllar sonra başlarını sokabilecekleri bir eve kavuşan Muammer Durmaz, eşi Gülizar Durmaz, kızı Feyzi Durmaz, 12 yaşındaki torunu Şehriban Dinçer, durumu fark eden Ak Parti Kiraz İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz'ın talimatıyla büyük bir sevinç yaşadı.
Yerel bir gazetede yayımlanan bir haber üzerine harekete geçen AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Yılmaz, ailenin 10 yıllık çadır yaşamına son verdi. İbrahim Yılmaz, Başkan Yardımcısı Hüseyin Bülbül, Yönetim Kurulu Üyesi Samim Tetik, Teşkilat Başkanı Özcan Kaymak bu haber üzerine aileye sahip çıkarak aileyi ziyaret etti. Kaymak, aile için ne tür yardım gerekiyorsa yapılacağını söyledi.
10 yıldır Saçlı köyünde çadırda yaşadıklarını söyleyen Muammer Durmaz, eşi Gülizar Durmaz, kızı Feyzi Durmaz, 12 yaşındaki torunu Şehriban Dinçer ile birlikte yaşam savaşı verdiklerini ifade etti. Naylon brandayla çevrili çadırda hayat mücadelesi verdiklerini belirten Muammer Durmaz, "Hayallerimi gerçekleştirenlerden Allah razı olsun. Kapımızı başka kimse çalmadı" dedi.
Muammer Durmaz, eşi Gülizar Durmaz, kızı Feyzi Durmaz, 12 yaşındaki torunu Şehriban Dinçer artık kendi evlerine oturacak evin yapımına hemen başlanacağını söyledi. Durmaz Ailesi, AK Parti İlçe Teşkilatı’na kendilerine sahip çıktıkları için teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi