Ödemişspor Kuşadası Gençlikspor 

HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Bölgesel Amatör Lig 10. grup 18. hafta maçları yarın oynanacak. Denizli Sarayköyspor, haftayı bay olarak geçirecek. Ligin ikinci yarısında 3 puana hasret kalan Ödemişspor yarın, Kuşadası Özer Türk Stadyumunda Kuşadası Gençlik spor ile karşılaşacak. Lig’deki tüm maçlar yarın saat 13.30 da başlayacak.

Kuşadası gençlikspor Ödemiş maçını yönetecek hakem triosu belli oldu. Antalya bölgesinden Ali Rıza Boz maçta düdük çalacak. Yardımcılıklarını ise yine Antalya Bölgesinden Arif Dilmeç ve Isparta Bölgesinden Ahmet Eken yapacaklar, dördüncü hakem ise Antalya Bölgesinden Murat Kâhya yapacak.

Tüm müsabakalarda saygı duruşu yapılacak

Türkiye Futbol Federasyonu resmi sitesinden yapılan açıklamaya göre, “Ankara ve Diyarbakır'da Türk Silahlı Kuvvetleri personelini taşıyan araçlara yapılan hain terör saldırılarında çok sayıda asker ve sivil vatandaşımızın hayatını kaybetmesi nedeni ile 19.02.2016 - 22.02.2016 tarihleri arasında oynanacak tüm profesyonel ve amatör müsabakalar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır.” İfadeleri kullanıldı.

Editör: Haber Merkezi