Haber: Nazif Harupçu

 

Ödemiş’te Süt Festivalinin ardından Ödemiş 29. Milli Fuarı çerçevesinde düzenlenen mandıra fırsat günleri stantları her gün ziyaretçilerine tadımlık ikramlarda bulunurken, alışveriş yapmak isteyenlere de fırsat sağlanmış oluyor.

Belediye Nikâh ve Kongre sarayında “Peynirin en güzeli Ödemiş’te” sloganı ile başlatılan fırsat günlerine katılan firma sahipleri de durumlarından memnun olduklarını dile getirdiler.

Mandıra fırsat günleri çerçevesinde burada stant açan Atik Helvanın sahibi Ufuk Atik şunları söyledi, “Fuarlar ürünlerin tanıtımında her zaman fırsattır. Mandıra fırsat günleri kapsamında mandıracılarımız, lokum ve çeşitleri, helva ve çeşitleri ile sergilenen ürünleri ziyaretçilerimiz daha yakından görme ve tatma imkânı veriyor. Bu çerçevede bu sene ilk kez düzenlenen mandıra fırsat günleri fuarı bizler açısından da tanıtımda büyük yarar sağladı. Bu konuda önümüzü açan Belediye başkanımız Sayın Bekir Keskin’e de ben ve buradaki arkadaşlarım adına ayrıca teşekkür ediyorum. Bu benzeri çeşitli etkinlikler altında çeşitli tanıtım ve etkinlikler ilerleyen dönemlerde de devam etmeli.” dedi

Editör: Haber Merkezi