HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Kurulduğu günden bu yana birçok Özel Çocuk ve aileleri için Sosyal Etkinlik yapan Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı ve Yönetimi Ödemiş’in Düşman işgalinden Kurtuluşunun 96.Yıl dönümü dolasıyla Dernek binasında Dernek Başkanı Serpil Aksoy Baştürk öncülüğünde Şehitler için dua okunarak, Pilav hayrı gerçekleştirildi.

Yapılan Etkinliğine Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği Başkanı ve Yönetiminin yanı sıra Ödemiş Emniyetin de görevli Polis Memuru Mehmet Kabakoz, Özel çocuklar ve aileleri katıldılar.

Serpil Aksoy Baştürk, “Bugün ilçemizin düşman işgalinden kurtuluşunun 96.Yıldönümünü kutluyoruz. Son zamanlarda Ülke olarak yaşadıklarımız karşısında Kurtuluş Savaş’ında olduğu gibi birbirimize kenetlenerek, parçalanmadan omuz omuza durursak, hiçbir güç bizi yıkamayacaktır. Milletimiz tarih boyunca Milli birlik ve beraberlik unsurunun en güzel örneklerini sergilemiştir. Kendisine daima birleşik Ordular halinde saldıran düşmanlarla savaşmak zorunda kalmış, Çetin muharebeler sonunda varlığını kabul ettirmiş. Tarih boyunca Hür yaşamıştır. Rabbimin de izniyle bundan sonra da böyle olacaktır. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle yad ediyorum. Ruhları şad olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi