3 bin kişilik iftar yemeğinin verildiği etkinlikte Anadolu sazendelerinin seslendirdiği birbirinden güzel ilahiler izleyenleri büyüledi.

Bayrampaşa Belediyesi Ramazan ayına özel olarak hazırlamış olduğu proje kapsamında, Türkiye'de ilk defa 'Bereket Ekspresi' adı altında Anadolu'da özel iftar programları düzenleyerek, binlerce insanı tren garlarında bir araya getiriyor. 2005 yılında 'Kardeşlik Sınır Tanımaz' sloganıyla yola çıkan ve Balkanlar'da dokuz yıldır, aralıksız iftar sofraları kuran Bayrampaşa Belediyesi, 'Bereket Ekspresi' ile bu yıl Anadolu'da da iftar sofraları kuruyor.

TİRE’DE RAMAZAN BEREKETİ

Programa Tire Kaymakamı Hüseyin Ergi, Tire Müftüsü Salih Sağlam, Ak Parti Tire İlçe Başkanı Kamil Yaldız, Belediye meclis üyeleri katıldı.

Programda Bayrampaşa Belediye başkan yardımcısı Mehmet Acar tarafından Kaymakam Hüseyin Ergi’ye plaket taktim edildi. Kaymakam Ergi burada yaptığı konuşmada, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner’e ve tüm emeği geçenlere teşekkür etti.

Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı iftar yemeği ve Kuran-ı Kerim tilavetinden sonra Bayrampaşa Belediyesi tarafından hazırlanan etkinliklere geçildi.

2 bin kişilik iftar yemeğinin ardından tüm katılımcılar Anadolu sazendelerinin seslendirdiği birbirinden güzel ilahileri dinlemenin keyfini yaşadılar.

 


Haber: Dilek Kart
Editör: Haber Merkezi