Sevgili yerel güç okurları pozitif enerji enerji tohumlarını içimizde yeşertecek ve enerjimizi maksimum seviyeye çıkaracak tavsiyelerim şunlar, 

Birinci gün: öncelikle hayatınızın merkezinde kim varsa onu tahtından kaldırıp yerine kendinizi oturtun ve bunu evinizdekilere, hayatınızdakilere hissettirin. Bütün gün başınızda tacınız varmış gibi dimdik yürüyün ve bu deneyimi inceleyerek uyuyun. Bakalım yarın sabah nasıl uyanacaksınız? Not: geçen hafta yaptığımız ya da henüz yapamadığınız enerji çizelgemizi bu hafta tekrar uygulayıp aradaki değişim kaynağını not alın.

İkinci gün: bu sabah aynaya ilk baktığınızda hayali tacınızla yeni güne kral ya da kraliçe olarak merhaba deyin. Daha çok gülümseyim. Güneş misali Işıl Işıl parlayın. Sizdeki bu enerji artışının sebebini soranlara asla sırrınızı söylemeyin. Kendinize ait evde ya da ofiste sevdiğiniz bir köşede 10-15 dakika kadar sessizce olumlu hayaller kurmayı deneyimleyin. Sonrasında uzun zamandır görüşmediğiniz sevdiğimiz bir dostunuzu arayın ve onunla neşeli, keyifli bir çay kahve molası verin.

Üçüncü gün: her şey bir adımla başlar. Bugün fiziksel görünümünüze odaklanın ve değiştirmek istediğiniz ne varsa onu değiştirin. Saçınızın rengi, şekli, kıyafet tarzınız, Ayakkabınız, fazlalık kilolarınızı ortaya çıkaran kıyafetiniz ya da sizi zayıf gösteren bir giysiniz, istediğiniz ne varsa onu değiştirin. Unutmayın siz çok güzel ve özelsiniz.

Dördüncü gün: güne başlarken sahip olduğunuz sevgi zenginlikleriniz ve sağlığınız için şükredin. Hasta yatağında iseniz kendinizi sağlıklı ve mutlu hayal edin. Bu hastalığı yenip üç gün, üç hafta, üç ay sonra bu güzel günü kendinize armağan edeceğinizi söyleyin. İçinizdeki çocuğu kucaklayıp, ona sarılın. Kendinizi sevmek ve başkalarına sizi sevmesi için 5 sebep yazın.

Beşinci Gün: Bu Sabah hayatınızda hiç mucize bir olay yaşadınız mı? Diye düşünün eminim çok istediğiniz bir şeyin gerçek olduğu olmuştur. Onu hatırlayın. Sonra şu an gerçekleşmesini istediğiniz ne olurdu onu düşünün, onu en ince ayrıntısına kadar yazarak ya da çizerek olduğunu hayal ederek ve olunca yaşayacağınız mutluluk ve keyifle. Ve bunu gelecekte bulacağınız size özel bir yere saklayın.

Altıncı Gün: Hayatınızda en mutlu olduğunuz ana geri dönün ve yeniden o anı yaşayın. O anı paylaştığınız kişileri hayalinizde sevgiyle kucaklayın hayatta olmayanları sevgiyle kalbinizle dokunarak onlara da huzur ve mutluluk hissettirebileceğinizi düşleyin. Bugün sevdiklerinize sürpriz bir menü ya da jest yapın. Onlara iyi ki varsınız deyin.

Yedinci Gün: Bu sabah kendinizde sevmediğiniz ve değiştirmek istediğiniz iki şeyi değiştirin veya kurtulun bağımlısı olduğunuz bir alışkanlığınız var mı? Varsa ondan sadece bir günlüğüne uzaklaşın. sonrasında hayatınızın nasıl olumlu yönde değiştiğine bir bakın. bağımlılıklar ister Sigara, alkol, uyuşturucu, kumar her ne olursa olsun enerji vampirleridir. Bizi yavaş yavaş tüketip öldürürler. Onlarla keyif yaptığımızı mutlu olduğumuzu düşünür ve onları dost ediniriz. Ancak tüm sahte dostlar gibi bizi hep yarı yolda bırakırlar ve asla bizi gerçek anlamda mutlu edemezler. Yavaş yavaş onlarsız yaşayamaz, onların esiri oluruz. Tek bağımlılığınız kendi yaşam enerjinizi yükseltmek olsun. Hiçbir zaman hiçbir şeyden vazgeçmek için geç değildir sevdikleriniz için özgürleşin.

Eğer bu 7 günlük 7 adımdan ya da biri bile size hitap ediyorsa haftaya daha güzel 7 adımla yola devam edebiliriz. Daima Sevgiyle