Haber: Dilek Ayvalı

2010 yılından bu yana çıraklıktan başlayarak ustalığa adım adım ilerlediğini ve son olarak yönetici olarak müteahhitliği sürdürdüğünü kaydeden Oğuzay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Osman Aycan kamuda çalıştığı dev projeleri şöyle anlattı, “Üçüncü boğaz köprüsü inşaatında sanat yapıları kısmında görevliydim. Beton santralleri kurduk ayrıca. Daha sonra İzmir otobanı, Ordu tünel inşaatında çalıştık. Daha sonra Barankaya’nın taşeron işlerini yaptığımız sırada Belevi’de otoban çıkışındaki köprü inşaatında çalışırken, Tire stadyum inşaatına geldik ve stadyumun kaba inşaatında taşeron firma olarak yer aldık. Daha sonra Bilal Pehlivan ile tanıştık ve Pehlivan Rezidans’ın müteahhitliğine başladık” dedi.

REZİDANS İNŞAATI 6 AYDA BİTTİ

Tirelilerin de yükselişini yakından gözlemlediği son yılların şık yapılarından biri olan Pehlivan Rezidans’ın inşaatını 6 ayda tamamladığını belirten Müteahhit Osman Aycan, “İnşaatı 6 ayda tamamlarım dediğimde herkes gülmüştü ve inşaat 6 ayda tamamlandı. Tire’nin prestij yapılarından biri oldu. Biz sorumluluğunu bilerek işini ciddiyetle takip eden kurumsal bir şirketiniz. Profesyonel bir ekibimiz var. Hız ve kalite bizim için çok önemli” dedi.

TİRE’Yİ ÇOK SEVDİK

Tire’yi tarihi ve kültürel zenginlikleri açısından çok beğendiğini ve insanlarını da çok sevdiği için Tire’de kalmayı tercih ettiğini söyleyen Aycan, “Tire’de sosyal hayat çok hareketli. Kent sürekli dinamik. Tarihi ve kültürü çok zengin. İnsanlarını da çok sevdik ve burada kalmayı seçtik.

Ordu Tüneli

Editör: Haber Merkezi