Üyelerine her zaman destek olduklarını belirten Ödemiş Ticaret Odası Başkanı Rıfat Eriş, “ Covid-19 salgını sırasında da yaşanılan krizin, üyelerimizin yaşadığı problemlerin aşılması adına, uzaktan eğitimle de onlara yardımcı olmaya devam ediyoruz.
Daha önce de birlikte eğitimler düzenlediğimiz ActionCOACH İzmir Partneri Evrim Selvi’ nin sunumu ile gerçekleşen online eğitim 11 üyenin katılımı ile gerçekleşti. Covid-19 Salgını sırasında işyerlerini kapatmak zorunda olan ya da işlerinde azalma olan işletme sahiplerinin alması gereken önlemler ve bu süreci nasıl yönetmeleri gerektiğine yönelik sunum gerçekleştirildi.
İlerleyen zamanlarda üyelerimizin talepleri doğrultusunda bu eğitimler devam edecek. Bu eğitimlerden sonra da şirketlerinizi nasıl yöneteceğinize dair ActionCOACH firması danışmanlık hizmeti ile de destek olmaya devam edecek. Bir sonraki eğitimlere katılmak isteyen üyelerimizin 543 11 67 numaraları telefondan Ödemiş Ticaret Odası’nı arayarak kayıt yaptırmaları yeterli olacaktır.” dedi.

Editör: Haber Merkezi