Tire Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce yaklaşık olarak üç ay önce açılan güreş kursunda katılımlar devam ediyor.
Tire Halk Eğitim Merkezi’nin açmış olduğu kurslardan biri olan güreş kurslarının katılımları devam etmektedir. Yaklaşık olarak 20 öğrencinin katıldığı kurs, İzmir Büyükşehir Belediyesi Sporcularından usta öğretici antrenör Yüksel Erçelik’in yönetiminde haftada 3 gün üçer saat olarak devam ediyor.
Öğrencilerin yaş gruplarına göre kategorileri minikler, yıldızlar ve gençler olarak üçe ayrılmaktadır. Kursa kayıtları ise ücretsiz olup istenen belgeler ise öğrencinin sağlık kontrollerinin yaptırılması ve velisinin iznidir.
Usta öğretici antrenör Yüksel Erçelik   ‘’ Tire Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Turhan Eke ve TOKİ Şehit Mehmet Çağlar Bölük İ.Ö.O Müdürümüz Necdet Salıcı sayesinde güreş kursunu açtık ve destekleri ile eksik olan ihtiyaçlarımızı giderdik. Güreş kursuna katılacak olan öğrencilerimiz ise  okullar arası müsabakalarda, bölge müsabakalarında ,il müsabakalarında, il seçmelerinde ve ulusal düzeydeki müsabakalara katılacaklar ve Tire’yi temsil edeceklerdir ‘’ dedi.
Okullarının TOKİ halkı için açık olduğunu ifade eden Necdet Salıcı; ‘’Tire Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce TOKİ halkının Şehit Mehmet Çağlar Bölük İ.Ö. Okulunda Karadeniz oyunları, Balkan Oyunları ,Ege Yöresi Zeybek Oyunları ve bayanlarımız için el sanatları kursları 7/24 okulumuzda açıktır’’ dedi.
 
 
Editör: Haber Merkezi