Ödemiş Halk Eğitim Merkezi sosyal, kültürel ve mesleki ihtiyaç kurslarına ağırlık veriyor
Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi yeni dönem kurs kayıtları tüm hızıyla devam ediyor.
Ödemiş Halk Eğitim Merkezi 2012-2013 eğitim öğretim yılında açılacak kurs kayıtlarının başladığını bildirdi. Bu dönem sosyal, kültürel ve mesleki açıdan ihtiyaç duyulan kurslara ağırlık verileceği ifade edildi.
Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi tarafından 2012-2013 Eğitim-Öğretim yılında 0-18 yaş aile eğitimi, okuma-yazma (I. ve II. kademe), bilgisayar işletmenliği, temel bilgisayar, emlak danışmanlığı, kalorifer ateşçiliği, hasta ve yaşlı refakatçisi, cenaze hizmetleri, avcı eğitimi, arıcılık, evde çocuk bakımı, 3-6 yaş çocuk etkinlikleri (ana sınıfı), dekoratif el sanatları, el ve makine nakışları, giyim, kişisel gelişim ve eğitim ile ilgili kurslar, muhasebe, fotoğrafçılık, resim, ebru, takı tasarım, Türk halk oyunları, İngilizce, Almanca, Arapça,  bağlama, gitar, ney,  hentbol, futbol, basketbol, güreş, satranç, tiyatro, hızlı okuma teknikleri, bayanlara yönelik temel bilgisayar ve internet kullanımı kurslarının açılması planlanıyor.
Ödemiş Halk Eğitim Müdürlüğü tarafından yaz döneminde KPSS, okuma yazma, Osmanlı Türkçesi, keman, gitar, İngilizce, güreş, hasta kabul işlemleri, örme ve düğümlü takı, satranç(Cezaevi), Türkçe, koltuk örtüsü dikimi gibi alanlarda 24 kurs açarak bu kurslarda 315 bayan 194 erkek olmak üzere toplam 509 vatandaşa kurs verildi.
Kayıt yaptırmak isteyenlerin Ödemiş Halk Eğitim Merkezine başvurmaları gerekiyor.
 
Editör: Haber Merkezi