HABER: Semih DURSUN

Okulun eksiksiz eğitim öğretime başlaması için her türlü fedakârlığı yapan, tüm köyleri kapı kapı gezen Müdür İsmail Acar 2012 -2013 eğitim öğretim yılında 130 öğrenciyi okula kazandırdı. 1 ortaokul ve 4 lise sınıfı olarak eğitim öğretimi yılını başarı ile tamamlayan okulda, aynı başarıyı önümüzdeki eğitim öğretim yılı içinde de devam ettirebilmek için tüm ortaokulları ziyaret ederek 8. sınıf öğrencileriyle bir araya gelmiş ve İmam Hatip Lisesi hakkında bilgi verdi.

Okul Müdürü İsmail Acar “Eğitim Öğretimin sadece sınıfta değil, hayatın bir eğitim olduğu gerçeğinden yola çıkarak, öğrencilerimize her ay okulumuzun ruhuna uygun olarak çeşitli konferanslar ve seminerler düzenlenmiştir. Yıllardır eğitim öğretimde göremediğimiz Mevlana’yı anma günü, Çanakkale Şehitlerini anma günü, kutlu doğum haftası gibi okulumuz öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikler, halkımız tarafından büyük beğeni kazanmıştır. Ayrıca mesleki tatbikat olarak erkek öğrencilerimizin her hafta cuma günleri farklı köylere Cuma Namazına giderek toplumla kaynaşması sağlanmıştır. Eğitim-öğretim yılı içerisinde bizlere her türlü desteği veren başta İlçe Kaymakamı Alpaslan Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Abdülmecid Akkoyun, Şube Müdürlerimiz Yakup Çakır ve Ertan Sözer, köylere gidip gelmemizde maddi ve manevi destek olan Otobüsçüler Kooperatifi Başkanı Mehmet Konya ve şoför ekibine, ayrıca bir yıl boyunca fedakârca çalışan Müdür Yardımcısı Şerif Emre Akın ve tüm öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.

Ayrıca, gelecek eğitim öğretim yılı için bütün ön hazırlıklar yapıldığını, kayıt zamanında bütün velileri ve öğrencileri okula beklediğini ifade etti.

Editör: Haber Merkezi