Haber: Semih DURSUN



Kiraz Müftülüğü’nce yazları açılan yaz kuran kurslarına öğrenciler büyük ilgi gösterdi. Hem Kuran öğrendiler hem de spor yaptılar.

Kiraz Müftülüğü’nün de idareciliğini yapan Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç, ”Diyanet İşleri Başkanlığı ile Gençlik ve Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokol gereği yaz kuran kurslarına katılan öğrencilerin sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere katılması amacına yönelik açılan kurslarımıza katılan öğrencilerin, kötü alışkanlıklardan uzak kalmalarını sağlıyoruz. Bu tür faaliyetlere öğrencilerin ilgi gösterdiklerini izledik. Hazırlanan projeden hem öğrenciler hem de aileleri memnun kaldılar. Yaptığımız çalışmayla da projeye destek vermeye gayret gösteriyoruz” dedi.

Müftü Bilgiç, yaz kuran kurslarına katılan öğrencilere, ailelerine, kurs öğretmenleri İsa Bey Camisi İmam Hatibi Ziya Akar, Adem Aydın, Yeni Mahalle Hatibi Musa Palamut, Ayhan Önen, Hacılar Yeni Camisi İmam Hatibi Mehmet Türkekul, Eski Pazar İmam Hatibi Muhammet Karaöz, Kelli Tepe Cami Hatibi Sezai Derebaşı ve Mehmet Çetinoğlu’na ve Müftülük Personeline fedakar çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Öğrenci velileri de, çocuklarına bu kurslarda hem kuran öğreten hem de spor yaptıran, boş zamanlarını en iyi bir şekilde değerlendirmesini sağlayan, bunu da kursla destekleyen ve çalışmalarla yakından ilgilenen kurs öğretmenlerine ve müftü personeline ve Kiraz Müftülüğüne vekâlet eden Ödemiş Müftüsü Mustafa Bilgiç’e teşekkür ettiler.

Editör: Haber Merkezi