HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Sınıfların boya ve sıva işlemleri yapılarak, 2016-2017 eğitim ve öğretim yılına hazır hale getirildi.

  Bu kapsamda, yapılan çalışmalara annelerde katıldılar. 16 derslikli okulun bütün sınıflarını silip süpüren anneler, çocukları için büyük fedakarlık yaparak güçlerini ortaya koydular. Bazıları  sınıfları süpürürken, bazıları da camları ve masaları silip tamam anlamıyla okulu pırıl pırıl hale getirdiler.

  Konuyla ilgili olarak İnönü İlkokulu Müdürü Ayşe Soysal” Okulumuzun 2016/2017 Eğitim Öğretim yılına temiz bir şekilde hazırlanması gerekiyordu. Ödemiş Belediyesinin desteğiyle Okulumuzun boya işlerini yaptık. Boya işlerinde bize destek olan belediye başkanımız Mahmut Badem ve Tahir Badem’e bizlere verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyorum. Her zaman bizlerin yanında olduklarını gösterdiler. Sadece bizim okula değil, Ödemiş’teki tüm okullara destek oluyorlar.”

“ Boya işleri bittikten sonra, okulumuzun temizlik işleri vardı. Bunun için temizlik elemanlarını bulduk ama, onlar biraz gecikeceklerini söylediler. Bunun üzerine konuyu velilerimize açtık. Velilerimiz “Biz bu okulun velileriyiz, çocuklarımız için her şeyi yapmaya hazırız. Madem temizlik işçileri gecikecek o zaman biz bu işi yapmaya hazırız.” diyerek okulumuzu baştan aşağı temizlediler. Öğrenci velilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Onlarla Okul Müdürü olarak gurur duyuyorum. Ellerine ve yüreklerine sağlık, okulumuzda 16 tane dersliğimiz var .1 tanede anasınıfımız mevcut. Tüm sınıflarımızı velilerimiz tarafından tek tek temizlendi.”

Editör: Haber Merkezi