“Çok Kültürlülük Duyarlılığı Olan Yeni Nesiller” başlığıyla şekillenen konuların tartışıldığı ve öğrenciler adına farklı deneyimlere yer veren Erasmus Plus projesi kapsamında, 22-28 Şubat tarihleri arasında, Özel Dünya Eğitim Kurumları 2 öğrenci ve 1 öğretmeniyle Romanya’nın Temeşvar kentine ziyarette bulundular. Birbirinden etkili ve eğlenceli etkinliklerin, farklı bir kültürü tasvir eden yapılara olan ziyaretlerin yer aldığı Romanya hareketliliğiyle öğrenciler, Bora Burgazlıoğlu ve İlayda Acaroğlu, İngilizce öğretmenleri Ebru Erkal eşliğinde farklı ve uzun yıllar unutulmayacak bir deneyimde bulunma fırsatı yakaladılar.

Özel Dünya Eğitim Kurumları, Erasmus plus projesini 3’üncü ayağını gerçekleştirmek üzere, 19-25 Mart tarihleri arasında yeni öğretmen ve öğrencileriyle İtalya’nın Napoli kentine gidecekler.

21’inci yüzyıl öğrenme becerileriyle hizmet veren, çağdaş eğitim anlayışıyla ve istikrarlı başarılarıyla yörede faaliyet gösteren Özel Dünya Eğitim Kurumları, öğrencilerini her alanda duyarlı ve başarılı bireyler yetiştirmek üzere, eğitim öğretimini her türlü proje ve etkinlikle desteklemektedir. 

Editör: Haber Merkezi