Haber: Ahmet ŞENKİ



MHP Tire İlçe Başkanı Bayram Demirel ve Tire Ülkü Ocakları Başkanı Burak Şenol yeni eğitim-öğretim yılanın başlaması nedeni ile Tire Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Lisesi’ni ziyaret ettiler.

Okul Müdürü Mustafa Tekkelioğlu’nu ziyaret eden Bayram Demirel ve Burak Şenol, yeni eğitim ve öğretim yılında okulun öğretmenlerine ve öğrencilerine başarılar dileyerek, “Tüm dileğimiz, evlatlarımızın iyi eğitim alması. Milletimize yakışan birer birey olarak yetişmeleridir. Ailelerine ve öğrencilerimize, okulumuzun tüm öğretmen ve idarecilerine başarılar diliyorum” dedi.

Ülkü Ocakları Başkanı Burak Şenol ise, “Okullarımızın parıltısı ve Çağlayan gibi akan bilgi pınarı, cahilliğin kirlerini temizler. İlkelliğin duvarlarını yıkar. Dar kalıpların kilidini açar. Anlaşmazlıkların düğümünü çözer. Hürmetin, uzlaşmanın ve diyalog kanallarının açık olmasını sağlar. Birlikte yaşamanın yönünü ve yöntemini gösterir. Korkunun, tesadüfün, bilinmezliğin karanlığını aydınlatır. Öğrenmenin, bilmenin şüphesiz yaşı ve sınırı yoktur. Derinlere inildikçe, mesafe daha da uzar ve bu yolculuk soluk alıp verdiğimiz sürece hiç bitmez. Eğitimde atılan her adımın, saçılan her tohumun, kesilen her kurdelenin gün gelip meyvelerini vereceği aşikârdır. Tireli öğrenci kardeşlerimizin, geleceğin Türkiyesinin bilim, sanat, edebiyat, siyaset, bürokrasi alanlarında söz sahibi olabilmeleri için çok çalışmaları gerekiyor” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi