NAZİF HARUPÇU

Ödemiş Bademli Şükrü Saraçoğlu İlkokulu 4. sınıf öğrencileri Gamze Küçükten ve Simay Sorgun 8. Uluslararası Sanat Eğitimi, Proje ve Tasarım Olimpiyatı (SEPTO)'nda, "Hareketli Labirent" isimli projesiyle Türkiye üçüncüsü oldu.

İzmir Yamanlar Eğitim Kurumları tarafından düzenlenen ilkokul ve ortaokulların katıldığı olimpiyat, İzmir Uluslararası Fuar alanında yapıldı. Oyuncak tasarımı kategorisinde finale kalan 315 proje arasından 4. Sınıf öğrencileri Gamze Küçükten ve Simay Sorgun’un sınıf öğretmenleri Nurhan Akçetin Tuna rehberliğinde yaptıkları “Hareketli Labirent” oyunu tasarımı Üçüncü geldi ve bu tasarımdan bronz madalya aldılar.

Okul Müdürü Mahmut Nuri Erdoğan “İzmir Rota Koleji Matematik” yarışmalarında bir öğrencimiz birinci,Okul olarak ikinci olmuştuk.  Bu aynı zamanda,hangi okulda olursa olsun öğrencilere imkânlar verilince neler başarabileceklerinin göstergesidir.Bu vesileyle okulumuzu onurlandıran,dereceye giren öğrencilerimizi, ailelerini, öğretmenlerini tebrik ediyor, yürekten kutluyorum" dedi.

 

 

 

Editör: Haber Merkezi