Ve geldik temmuz ayının Dolunay'ına. 12.07.2014 (bu cumartesi) 14:24 'te Oğlak burcunda Dolunay gerçekleşecek. Her zaman-ki gibi köşemi yeni takip edenler için Dolunay'a kısaca değinip bu ay ya-pacağınız çalışmalar hakkında bilgi vereceğim. Ay enerjisel olarak duy-gularımızı temsil eder. Bu yüzden de ayın hallerinden insanoğlu çok fazla etkilenir. Dolunay'ın en etkili zamanı dolgun olduğu iki günlük zamandır. Bu zaman zarfında enerji çok yoğun olduğu için enerjisel olarak çalışmak çok uygun olur. Dolunay Yeniay'a göre daha dışa dönüktür, bastırılmış duygular daha kolay yükselir. 28 günde bir gerçekleşen Dolunay'ın üzerimizde son derece etkili bir gücü vardır. Bu güç stres, asabiyet ve gerginlik enerjisinin artmasına se-bep olacağı gibi cesaret enerjimizi de yükseltir. Ayrıca bu dönemde kabuslar, kazalar ve sakarlıklar artar. Ani başlangıçlar ve bitişler de daha çok bu döneme denk gelir. Bu yüzden Dolunay dönemi mümkün olduğunca sakin kalmaya çalışın ve stressiz, sakin ortamlarda bulunun. Mümkünse ilişkilerinizle ilgili kararlar almayın. Dolunay'da bedenimizde biriken toksinlerden daha kolay arındığımız için diyete başlamanız yararlı olabilir. Dolunay'da ay hangi burçta ise o burça ait konularınıza çalışmanız daha etkili olur.
Bu iki günlük sürede:
-       Dolunay hangi burçta ise o burca ait konularınıza ve hastalıklarınıza şifa çalışmaları yapabilirsiniz (ilgili burcun konularında etkiyi iki katına çıkarır).
-       Dolunay dinlenme ve kendini dinleme zamanıdır. Mümkün olduğunca içinize dönün.
-       Az yemek yiyin, bol su için ve derin nefesler alıp verin.
-       Sabah bir fincan (kahvaltıdan önce) akşam bir fincan (yatmadan önce) günde iki fincan tarçın çayı içebilirsiniz.
-       Affetme meditasyonları yapabilirsiniz.
-       Özgürleşme ve olmasını iste-diğiniz şeylerle ilgili ritüeller yapa-bilirsiniz.
Dolunay ve affetme meditasyonunu aşağıdaki linkte bulabilirsiniz.
http://akbulutaysen.blogspot.com.tr/2014/01/dolunay-meditasyonu.html
Dolunay Oğlak Burcunda, Oğlak Burcu İle İlgili Yapacağınız Çalışmalar:
Gerçekleştirmeyi istediğiniz hedeflere, kariyerinize, potansiyelinize, toplum içindeki yerinize, sorumluluklarınıza, disiplininize ve maddi durumunuza, sağlıktaysa iskelet sistemi, dizler ve derideki her türlü rahatsızlığınıza çalışmanız bu Dolunay'da iki kat  etkili olacaktır.
Oğlak burcundaki Dolunay için olumlamalar (seçtiğiniz olumlamayı/olumlamaları ay oğlak burcunda iken her gün 21 kez tekrarlayın).
- Hedeflerime kolayca ulaşıyorum.
- Kariyerim her geçen gün daha iyi hale geliyor.
- İş hayatımda yükselmeyi kabul ediyorum.
- Potansiyelimi göstermemin hiçbir sakıncası yok.
- İlk sorumluluğum kendim olmaktır.
- İnsanlara yardım etmek için hazır beklerim. Yeri gelince ve hak ettikleri kadar yardım ederim.
- Para hayatıma özgürce akıyor.
- Mesleğimi seviyorum.
- Benim için en hayırlı işte çalışıyorum.
- En iyi işte çalışmayı hak ediyorum.
- Ben güçlüyüm (iskelet sistemi için).
- Kendimi ve yaşamımdaki tüm enerjileri bağışlıyorum (diz için).
- Hayata ve kendime güveniyorum (deri için).
Sevgi ve huzurla...
Kişisel seanslar, Kupa Terapisi (Hacamat), Subliminal Cd. ve Kişisel / Grup Meditasyonları için lütfen randevu alınız.