Beydağ Atatürk Stadı’nda geçtiğimiz Pazar günü Beydağ Belediyesi tarafından düzenlenen Uçurtma ve Bahar Şenliği’ne 300’e yakın çocuk ve velileri katıldı. Belediye tarafından dağıtılan rengârenk uçurtmalarla bir anda Atatürk Stadı semaları renk cümbüşüne dönüştü. Çocuklar velilerinin de yardımıyla gökyüzünde kendi uçurtmalarını daha yükseklere çıkartmak için büyük efor sarf etti.

Uçurtma şenliğinde çeşitli yarışmalar da düzenlendi. Çocuklar ve yetişkinler için düzenlenen çuval yarışı oldukça çekişmeli geçti. Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar da çocukların ve ailelerinin heyecanına ortak oldu. Şenlikte çocuklara belediye tarafından balon hediye edildi, çeşitli ikramlar yapıldı. Beydağ Belediyesi Okul Öncesi Gündüz Bakım Evi öğrencilerinin velileri okul yararına yiyecek ürünlerinden oluşan kermes düzenledi.

YILMAZLAR: “ÖZGÜVENLERİ ARTTI”

Şenliği geleneksel hale getireceklerini söyleyen Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “Çocuklar bizim geleceğimiz. Onlara ne kadar önem verirsek geleceğimizi garanti altına almış oluruz. Çocuklarımızın geleceğe daha iyi yetişmeleri için morale ihtiyaçları var. Bunun için belediye olarak bir bahar ve uçurtma şenliği düzenledik. Çocuklarımız burada kendilerini buldular. Özgüvenleri arttı. Bunun yanında yaptığımız çuval yarışmalarıyla da hem veliler hem çocuklar unutamayacakları bir gün yaşadılar. Dereceye giren çocuklarımıza önümüzdeki günlerde hediyeleri de verilecektir. Çocuklarımıza dönük bu tür özgüvenlerini geliştirecek çalışmalarımız devam edecektir. Her şey çok güzel olacak” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi