HABER: YÜKSEL BALCI

Belediye Kültür Merkezinde yapılan kura çekim törenine, TOKİ proje sorumlusu Mehmet Öç, kura çekim sorumlusu Özgür Murat Demir,Ödemiş 3. Noter Başkatibi Göktogan Bektaş,  kuraya girecek Ödemişliler katıldılar.Sosyal konutlar şehit aileleri,engelliler,emekliler ve normal ihtiyaç sahipleri için yapılacak.Konutlar 2+1 ve 3+1 şeklinde olacak.  2+1 ler 234 3+1 ler 234 adet olmak üzere toplam  468 konut TOKİ tarafından yapılarak hak sahibelerine dağıtılacak.

Konuyla ilgili konuşan kura çekme sorumlusu Özgür Murat Demir “Devletimiz dar gelirli halkımız için yaptığı sosyal konutlar hamlesine Ödemiş’te de devam etmekdedir oranlar nispetinde şehit ailelerine,engellilere,emeklilere ve normal vatandaşlar için yapılacak toplam 468 konutun kura çekimi için buradayız.Kura çekimini Ödemiş 3.Noter Başkatibi Göktogan Bektaş yapacak.İsimler okunarak kuralar çekilip hak sahipleri belirlenecektir.Bu suretle, konutları olmayan dar gelirli vatandaşlarımız devlet politikası gereği, konutlarına kavuşmuş olacaklardır hepsine hayırlı olsun diliyorum.”

Daha sonra, noter başkatibi Bektaş tarafından isimler okunarak kuralar çekildi.Kurada kazananlar sevinç gösterileri ile moral buldular.

Salon Dar Geldi

Kura çekmeye gelen vatandaşlar salonu hıncahınç doldururken,  bazı katılımcılar kan ter içerisinde yerlere oturmayı tercih ettiler.Bazıları da   salon dışında kalabalık içerisinde isminin okunmasını sabırsızlıkla beklerken,salonda tam bir izdiham yaşandı.

Editör: Haber Merkezi