HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU 
Ödemiş Belediyesi Temmuz ayı olağan toplantısı Cuma günü saat 16.00’da Belediye Hizmet Binası Meclis salonunda meçli üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Belediye meclisi 6 Haziran tarihli tutanağın oy birliği ile kabul edilmesiyle başladı.

Meclisin birinci gündem maddesi olan Küre Mahallesinde sondaj kuyusu açılmasıyla ilgili karar oy birliğiyle meclis gündeminden geçerken gündemin en önemli maddesi olan mahalle olarak bağlanan köylerde evsel katı atık ücretinin belirlenmesi İmar Plan Bütçe ve Hukuk Komisyonunda görüşülerek karara bağlandı. Kararda köylerde evsel katı atık ücreti olarak 11 Lira ücret alınacak.

Gündemin üçüncü maddesinde Beydağ Barajının yapımı sırasında Özaltın firması tarafından hediye edilen 1977’model dozer ’in işlevini  yitirmesi nedeniyle kullanım dışı kalmasıyla satışına karar verildi. Gündem dördüncü maddesinde kullanım dışı olan 1 adet vakumlu yol süpürme aracının Kiraz Belediyesine bedelsiz olarak devredilmesi kararı alındı. Gündemin beşinci maddesi olarak kadro değişiklikleri görüşülerek karara bağlandı.

Editör: Haber Merkezi