Ödemiş Belediye Başkanı  Mahmut Badem kalitenin sürekli olarak arttırılması ve sürekli vatandaş memnuniyetini sağlamak amacıyla Ödemiş belediyesi tarafından çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti.

Ödemiş Belediyesi Entegre Yönetim Sistemi kapsamında Proks Belgelendirme Şirketi tarafından denetlendi. Denetleme, Belediye Başkanı A. Mahmut Badem, Başkan Yardımcıları A. Aziz Özgen ve M. Şevket Akgün ile daire müdürlerinin katılımıyla yapıldı. Proks Belgelendirme Şirketi Sertifikadan Genel Müdür Alper Öztürk, Belgelendirme Müdürü Özlem Kurucu, Başdenetçi Ebru Kınık tarafından yapılan denetim sonucunda sistemin uygulamasında gerekli çalışmaların başarılı bir şekilde yapıldığı belirtildi.

 Ödemiş Belediyesi Entegre Yönetim Sistemi; İSO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, İSO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, İSO 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi, İSO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemini kapsıyor.

Başkan Mahmut Badem yaptığı konuşmada; “Ödemiş Belediyesi, Kalite Yönetim Sistemine 2007 yılında geçmişti. 2010 Kasım ayında ise Entegre Yönetim Sistemine geçilmesine karar verilmiş ve 2011 Aralık ayında tüm yönetim sistemi tek çatı altında toplanmıştır. Kalitenin sürekli olarak arttırılması ve sürekli vatandaş memnuniyetini sağlamaya çalışıyoruz. Entegre Yönetim Sistemi ile  vatandaş daha az bürokrasi ile uğraşmaktadır. Sistem, halkın ihtiyaçlarını her şeyin üzerinde tutarak en iyi şekilde karşılamaya çalışan bir yönetim tarzıdır” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi