Egem Platformu tarafından bu yıl Aydın ilinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen 12. Ege İlleri Türkiye Tanıtım Günleri, Ankara’nın Altındağ ilçesinde yer alan Altınpark ANFA Fuar ve Kongre Merkezi’nde başladı. Ankara'da dört gün boyunca Ege esintisinin yaşanacağı tanıtım günlerine, geçtiğimiz yıllardan farklı olarak bu yıl "Kestane’nin Başkenti Beydağ" kimliğiyle katılan Beydağ Belediyesi, yöresel ürünlerden oluşan bir stantla Beydağ’ın tanıtımını yapıyor.

 Ziyaretçilere, incir-kestane-Trabzon hurması lokumundan kestanesine, incirinden zeytinyağına, balından ev salçasına, cevizinden, cezeryesine kadar adeta 'yok yok' denilecek bir hizmet sunan Beydağ Belediyesi standı, tanıtım günlerinin çok ilgi gören stantları arasında yer alıyor.

BELEDİYE BAŞKANI FERİDUN YILMAZLAR, “HERŞEY DAHA GÜZEL BİR BEYDAĞ İÇİN”

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, “Ankara’da 12.Ege İlleri tanıtım günleri fuarı kapsamında Beydağ Belediyesi olarak tanıtım standımızla yerimizi aldık. Bu vesileyle Beydağ Kestanemizi, incirimizi, cevizimizi ve zeytinyağımızı tanıtıp daha çok insanla buluşturmaktan 4 gün sürecek fuar kapsamında ilçemizin tanıtımını en iyi şekilde gerçekleştireceğiz. Her şey daha güzel bir Beydağ için” dedi.

Editör: Haber Merkezi