Selçuk Belediyesi Cumhuriyetin 93.Yıldönümü kutlamaları kapsamında tüm Selçuk halkının katılımı ile “Cumhuriyet” yürüyüşü düzenleyecek. 29 Ekim akşamı saat 20:00’de Selçuk Atatürk Anıtını önünde başlayacak olan yürüyüş, İstasyon Meydanında son bulacak. Yürüyüşün ardından kutlamalar, Selçuk Belediyesi Müzik eğitmenlerince hazırlanan Cumhuriyet konseri ile devam edecek.
Selçuk’ta resmi törenler ile başlayacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Selçuk Belediyesinin hazırladığı etkinliklerle akşam da devam edecek. Yediden yetmişe tüm Selçuk halkının katılımı ile 29 Ekim akşamı Selçuk Atatürk Anıtı önünden “Cumhuriyet” yürüyüşü ile başlayacak olan etkinlikler, Cumhuriyet meydanında (İstasyon meydanı) düzenlenecek olan konser ile devam edecek. Selçuk Belediyesi eğitmenleri ile hazırlanan konserde Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği şarkılar ve Kahramanlık Türkileri seslendirilecek.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 93 yıl önce kurduğu Cumhuriyetin bugün ne kadar önemli olduğuna dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, tüm Selçuklu hemşerilerini Türk Bayrakları ile birlikte 29 Ekim akşamı saat 20.00’de Atatürk Anıtı önünde başlayacak olan “Cumhuriyet” yürüyüşüne katılmaya davet etti.

Editör: Haber Merkezi