Ödemiş Belediyesi, Saraçoğlu Caddesi'nde çöpünü zamanında atmayan vatandaşlara son uyarısını yaptı. Belirlenen çöp toplama saatleri dışında caddeye çöp bırakana cezai işlem uygulanacak.
Temiz bir çevre ve kent için çalışmalarını titizlikle sürdüren Ödemiş Belediyesi, yaya ve araç trafiğinin en yoğun yaşandığı Saraçoğlu Caddesi’ndeki uygulamaya dikkat çekiyor. Ödemiş Entegre Katı Atık Yönetimi projesi kapsamında Ödemiş’in atıkları Biosun Ödemiş Firması tarafından yapılmaktadır. Ödemiş Belediyesi ve Biosun Ödemiş Firması işbirliği ile yapılan çalışmalar sonucunda kentin en yoğun caddelerinden biri olan Saraçoğlu Caddesindeki atıklar, günün 5 farklı saatinde toplanıyor. Konu ile ilgili birçok kez bilgilendirme yapılarak, broşür dağıtılmasına rağmen Saraçoğlu Caddesinde yaşayan bazı vatandaşların ve esnafın bu saatlere uymadığı ve çevre kirliliğine neden olduğu gözlenmektedir.
Ödemiş Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ve Temizlik İşleri ekipleri, caddede bulunan esnaf ve evlere son bir uyarıda bulunmak amacıyla çöp saatlerinin belirtildiği broşürleri astı. Bu uyarının ardından atıklarını belirlenen saatler dışında çıkaranlara cezai işlem uygulanmaya başlayacaktır.
Atık Bırakma Saatleri; 09:00-09:30, 13:30-14:00, 17:00-17:30, 22:00-22:30 ve 01:00-01:30.
Editör: Haber Merkezi