Kurban Bayramının yaklaşmasıyla birlikte ilçedeki ihtiyaç sahibi vatandaşlarını unutmayan Selçuk Belediyesi 500 aileye bayram paketi dağıtımına başladı. Yardım paketleri belediye ekipleri tarafından engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların adresine teslim ediliyor.

İhtiyaç sahibi vatandaşlara her fırsatta yardım elini uzatan Selçuk Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğünce tespit edilen 500 aileye bayram paketi dağıtımına başladı. Bayramların, paylaşma duygularının ortaya çıktığı, birlik ve beraberliğin daha çok ihtiyaç duyulduğu zamanlar olduğunun önemine dikkat çeken Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, Selçuk Belediyesi olarak her fırsatta ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olmaya gayret gösterdiklerini belirtti.

Selçuk’ta Kurban Bayramı hazırlıklarının tamamlandığını ve bu vesile ile tüm Selçuk halkının Kurban Bayramını kutladığını da belirten Başkan Bakıcı, “Bayramın Selçuklu hemşerilerimiz başta olmak üzere; tüm Ulusumuza dostluk ve kardeşlik getirmesini diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi