Bayındır Belediyesi Temmuz ayı olağan meclis toplantısı Bayındır Belediyesi Meclis salonunda yapıldı.  Toplantıda ilçedeki doğalgaz alt yapı çalışmalarıyla ilgili yer tahsisi ve imar planı uygulamalarıyla ilgili madde komisyonlara sevk edildi.

Bayındır için seçildiği günden beri gerekli mücadeleyi verdiğini söyleyen Sesli, doğalgaz içinde İzmir gaz ile bütün görüşmeleri yaptığını belirtildi.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli, “ İzmir Gaz tarafından 2006 yılının farklı aylarında bu projeleri bitirmiş durumda İzmir Gaz projeyi bitirdikten sonra mühendislik firmaları tarafından bu projeler onaylanmış. Arkasından kontrol firması tarafından da onaylanmış.2006 yapılmış onaylanmış olan projeyi neden 2016 yılına kadar niye yapılmadı diye sormak gerekir. Ben belediye başkanı olduğumdan beri arkadaşlarım, ekibim ve şoförümde şahit her iki ayda bir İzmir Gaz’a giderek evrakları götürmeye çalıştım. En son bana söylenen sizin orasının kapasitesi yetersiz yapılmaz denildi. Ardından İzmir Büyükşehir Belediyesinin Asfalt Beton şantiyesinin yıllık 3,5 milyon m3 gaz çekeceğini söyledik. İzmir’e götürdükten sonra onaydan çıktı. Ama ne yazık ki bazıları bunu kendilerinin üzerine alıyorlar. Mutlaka onlarında bağlantılı çalışmaları vardır. Bazı işlemlerden geçmiştir. Mutlaka Ankara’da işlemleri görmüşlerdir. Ama bu ekip grup işidir. Sen Ankara da işlemleri yapıyorsan bizde İzmir de ki işlemleri yapıyoruz. Burada Bayındır için gerekirse açta susuzda kalırız. Bu tek bir kişinin eseri değildir.” dedi.

Editör: Haber Merkezi