Belediyesi Ahrandı Restorantta düzenlenen yemeğe Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, eşi Semra Eriş, Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ve Ödemişli muhtarlar katıldılar.

Ödemiş Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran, Büyükşehir Belediye Başkanımız biz muhtarlara (İzmirim Kart) ile toplu ulaşımda ücretsiz ulaşımın müjdesini vermiştir. Bu nezaketinden, bizlere olan ilgi ve yakınlığından dolayı öncelikle Başkanımız Sayın Mehmet Erişe ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyere siz muhtarlarım adına çok teşekkür ederim. Bundan sonraki 4,5 yıllık süreçte muhtarlarımdan ricam; temsil ettikleri mahalle için, ilçemiz için, İlimiz için ve milletimiz için var gücüyle çalışarak, üreterek ve yeni projeler yaratarak Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giderek hizmet etmeleri ve gelecek nesillere örnek birer kişi olmalarıdır. Ödemiş Muhtarlar Derneğimiz her daim yanınızda olacaktır. Aşamadığımız konularda arkamızda dimdik durduğunu hissettiğimiz Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Erişin kapısının bizlere her zaman açık olduğunu biliyoruz. Çünkü Sayın Başkanımız biz sizi artık Belediye Başkanımızdan ziyade, kardeşimiz, arkadaşımız, ağabeyimiz olarak görüyoruz. sivil toplum örgütlerinin ne kadar önemli olduğu bilinci ile sizlere her platformda temsil eden Derneğimize sahip çıkmanızı istiyorum. Çünkü birlik demek güç demektir. Siz seçilmiş muhtarlarımdan oluşan bu güç ile bu gücümüze güç katan Belediyemiz ile birlikte olduğumuz sürece çözemeyeceğimiz hiçbir sorun, aşamayacağımız hiçbir engel kalmayacaktır. Bu Bilinçle önümüzdeki 4,5 yıllık çalışma döneminde hepinize öncelikle sağlık ve huzur daha sonra da başarılar diliyorum dedi.

Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Bozdağdan, Bıçakçıya, Yeşilköyden, Horzuma kadar yetebilecek hizmet etmeye devam eden arkadaşlar var. Onlara öncelikle teşekkür ediyorum. Aksayan, eksik olan yönlerimiz olur en az sizler kadar bizde hizmet edebilme aşkıyla yanıyoruz. Ama şu gerçeğin de altını çizmek istiyorum Cebimizdeki paraya göre değil, gönlümüzdeki güce göre devam ediyoruz. Yetişebildiğimiz yerler kadar, yetişemediğimiz yerlerinde programlıyoruz. Muhtarlarımızdan gelen öneriler ve istekleri de uyguluyoruz. Ödemişin merkezinde dahi istediklerimi yapamıyorum. Çünkü Büyükşehir projesi var. Hastane caddesine su basıyorsa bu hepimizin sorunu, geçenlerde İzmirde bir toplantı yapıldı. Öncelikle alt yapı olmalı ki ondan sonra üstünde biz bir şeyler yapabilmeliyiz. Ödemişte trafik öncelikle çözülmeli bunun içinde hükümet meydanının altına yapılabilecek iki kat otopark, büyükşehirin bizimde destek olabileceğimiz bir konu Ödemişin makûs talihini yenme adına yalnız yol yapmak, park yapmak uğraşmayacağım. Bunu seçim meydanlarında söylemiştim, Ödemişin ekonomisini kaldıra bilecek adımları atmak zorundayız. Dedi.

BOZDAĞ, GÖLCÜK GİBİ YERLER TURİZM AÇISINDAN ZENGİNLİĞİMİZ

Gölcük, Bozdağ, Bademli ve Birgi gibi merkezlerin turizm açısından zenginlikleri olduğunu dile getirdi.  Eriş Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde Bakanımız ile Bozdağ mahallesinde kış turizmin hareketlenmesi için kayak merkeziyle ilgili olarak bir takım çalışmalar gerçekleşmişti. Yapılan bu girişimle birlikte, gerek Bozdağ mahallesi olmak üzere Gölcük, Birgi ve Bademli gibi turizm açısından zenginlikleri olan merkezlere de ağırlık vererek elimizden geleni yapacağız. Ödemişin merkezinden, en uzak mahallesine kadar eşit hizmet anlayışını göstereceğiz Dedi.

Editör: Haber Merkezi