Vatanını seven milyonlarca insan gibi ben de Başbakan’dan aşağıya yazacağım bir iki cümleye benzer açıklama beklerdim, ortaya çıkan son olaylar üzerine.

“Ey milletim. Bilindiği üzere, dış mihrakların (CİA – MOSSAD – MUHABERAT gibi) Ülke’miz üzerinde her dönemde, olumsuz girişimler yaptıkları ve yapacakları bilinen bir gerçektir.

Yine benzer oyun, bir piyon ( bu;  Rıza ismindeki Ebru Gündeş’in eşi olan, daha 30’una varmamış, yeni yetme biri oluyor) vasıtası ile Hükümet Üyelerimizin çocukları ve Banka Bürokrasisi ( Halk Bankası Genel Müdürü ) ne ulaşarak Ülkemizi zarara sokacak girişimlerde bulunmuşlardır. En kısa zamanda tafsilâtlı bilgi kamuoyu ile paylaşılacaktır.”

Bunu diyemedi Erdoğan.

Üstelik Fethullah Gülen Cemaatini hedef alarak, ağır ithamlarla, çok gönüller kırdı. Muammer Bey’in oğlu veya bir Devlet Bankası Genel Müdürü için değer miydi, yenilir yutulur cinsten olmayan sözleri. Son 4-5 gündür daha ağırlaşan üslûbuyla ne yapmak istiyor?

Ağır ithamlarından yalnız “Eğitim Gönüllüleri” değil, kendisine oy veren milyonların da rahatsız olduğu bilinen bir gerçek. Allah ülkeme acısın. Kaç gündür gönül alıcı farklı bir söylemi beyhude bekledim.

“Hırsızın hiç mi suçu yok?“

Bazı kabine arkadaşlarını koruyacağım derken, kaybettiklerinin farkında olmamasına imkân yok. Çok yazık çook.

Haysiyetli Emniyet mensuplarını, “Amirine bile haber vermemişler.” gülünç gerekçesiyle, bu karda kışta sürgün etmesi yürek burkan olayın ayrı bir yanı olayın. Bu insanların kolunu kanadını niye kırıyorsun? Görev yapacak halleri kalır mı? Biz sade vatandaşlar polisimizin son yıllarda itibarının yükselmesi ile gurur duyduk hep. Mükâfatları böyle mi olacak dürüst, cefakâr polisimizin?

Uzatmayacağım, moralim son derece bozuk. Ne o? “İnlerine ulaşacağız“ gibi son derece seviyeden yoksun, hakaretamiz sözler. Türk Milleti haysiyetli millettir. Böyle hakaretleri affetmez. Sandık önüne konulduğunda yapacağını bilir.

Saygılarımla.