Haber: Halil Yörük - Gamze Onan



Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ve Muhtarlar Ödemiş’e yeni atanarak göreve başlayan Emniyet Müdürü Okan Kestek’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette Başkan Savuran, “Öncelikle ilçemizdeki yeni görevinizde ve çalışmalarınızda tüm muhtarlarımız adına başarılar diliyorum. İlçemizdeki Mahalle Muhtarları toplumun huzur ve güvenliğini sağlayan emniyet güçlerine ellerinden geldiğince desteklemektedir. Özellikle Toplum Destekli Polislerle Muhtarlarımız arasındaki koordinasyon neticesinde ilçemiz genelinde gerek suç oranında azalmalar olmuş gerekse sokaklarda meydana gelen küçük çaplı olayların önüne geçilmiştir Muhtarlarımız her zaman emniyetimizin yapacağı çalışmalarda ellerinden gelen desteği gösterecektir” diye konuştu.

Ketsek, “KOORDİNELİ ÇALIŞMALAR İŞ YÜKÜNÜ AZALTMAKTA”

Emniyet Müdürü Okan Kestek ise, Muhtarlar Derneği Başkanı Nihat Savuran ve muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek, “Sayın Başkanın ve muhtarlarımızın nazik ziyaretinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Emniyet güçlerimizle muhtarlarımızın koordineli şekilde çalışması hepimizin iş yükünü azaltmakta, toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması için ekiplerimiz daha rahat bir şekilde çalışma imkânı bulmaktadır. Bundan sonrada muhtarlarımızla, emniyet arasındaki dayanışmayı en iyi şekilde sürdürmek gayretinde olacağız. Sizin aracılığınız ile tüm muhtarlarımıza emniyet güçlerine verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi. Ziyaret ilçenin güncel konuları hakkında görüş alışverişi yapılması ile sona erdi.   

Sönmez, “MÜDÜRÜMÜZ POZİTİF KARŞILANDI”

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Hikmet Güriş’in istifasından sonra başkanlığa gelen Selami Sönmez ve yönetim kurulu üyeleri geçtiğimiz gün Ödemiş’e atanan Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Okan Kestek’i makamında ziyaret etti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Sönmez Emniyet Müdürü’nün Ödemiş’te pozitif karşılandığı yönündeki düşünceleri üstüne Emniyet Müdürü Kestek şunları söyledi, “Benim bu bayrağı devralıp geldiğim bu görevde Ödemiş sorunlarını konuşurken kimseye bu neden şöyle bu neden böyle bunu düzeltin demiyorum. Fikirleri sunuyorum ve birlikte neler yapabiliriz şeklinde konuşuyorum, bu sorunları benim tek başıma halletmem beklenemez. Eğer bir şey yapılacaksa bunu biz birlikte, halkında desteğini alarak çözebiliriz. Bu şekilde düşünmem pozitif hale getiriyor olabilir”

Ödemiş’te mevcut olan trafik sorunlarının da konuşulduğu görüşmede, bunları yaparken Belediye’nin de desteği olması gerektiği birlikte çalışma yapılması gerektiği belirtildi.

 

Editör: Haber Merkezi