HABER:DİLEK AYVALI

Olay bugün öğle saatlerinde kazaların sıkça meydana geldiği Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana geldi.

İddiaya göre Ü.U. yönetimindeki  35 ALY 271 plakalı transit araç, Turgut Özal Bulvarı üzerinde Kesikbaş yönüne doğru hareket halindeydi bu sırada Ö.Ö. yönetimindeki 35 YBV 95 plakalı Doblo araç Turgut Özal Bulvarından Fahrettin Altay Caddesine doğru geçiş yapmak isterken iki araç çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle Ü.U. yönetimindeki transit yan yatıp yola devrildi. Büyük bir gürültüyle yola devrilen araç yaklaşık 2 metre yerde sürüklenirken, çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu.

Çevredeki vatandaşların ihbarı ile olay yerine sağlık ekipleri ve polis intikal etti. Araç içerisinde bulunan sürücü Ü.U. ve yanında yolcu olarak bulunan E.G. devrilen aracın içerisinden şans eseri hafif yaralı olarak çıkartıldı. Diğer araçta bulunan sürücü Ö.Ö. de kazayı hafif sıyrıklarla atlatırken, yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Tire Devlet Hastanesine götürüldü.

Kaza sonucu trafik akışı Tire Polisinin titiz çalışmalarıyla kontrollü bir şekilde sağlandı. Olay yerine gelen çekicilerin araçları yoldan kaldırmasıyla trafik tamamen sürücülere açıldı.

EMNİYET MÜDÜRÜ DE OLAY YERİNE GİTTİ

Kaza ihbarını alan çok sayıda polisin yanı sıra, Tire İlçe Emniyet müdürü Özgür Dinç de olay yerinde bulundu. Müdür Dinç yaralıların durumu hakkında sağlık ekiplerinden detaylı bilgileri yerinde aldı.

Editör: Haber Merkezi