HABER: DİLEK AYVALI

Edinilen bilgilere göre uygulama neticesinde aranan şahsa rastlanılmazken karayolları trafik kanununa muhalefet eden sürücülere cezai işlem uygulanarak bir araç trafikten men edildi.

Ödemiş’in ilçe merkezinde bulunan birçok alkollü işletme, kahvehane, kafe ve internet kafeleri kapsayan ‘Türkiye Güven Huzur Uygulaması‘ yapıldı.

Yapılan uygulamaya Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli ile birlikte Ödemiş Belediyesi Zabıtası, Maliye, İlçe Tarım Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü personelleri de katıldı ve her kurum kendi alanı ile ilgili denetimler gerçekleştirdi.

Bu uygulamalar neticesinde 100 gram esrar maddesi ele geçirilirken bir işletmeye yapılan şok baskınla kumar oynayan şahıslar suçüstü yakalandı. Kapalı alanda tütün mamulü kullanmak ve kullandırmaktan Kabahatler kanunu hükümlerince ve eksikleri tespit edilen birçok işletmeye idari yönden cezai yaptırımlar uygulandı.

Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, “Vatandaşlarımızın can ve mal güvenliği ile huzur ve sükununu temin ile görevli Teşkilatımız 2017 senesinin son günlerinde de uygulamalarını arttırarak devam ettirecek 2018 senesini de vatandaşlarımızın neşe ve sevinç içinde karşılaması için tüm personeli ile görev başında olacaktır. Bu vesile ile tüm Ödemiş ve Küçük Menderes sakinleri başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza iyi seneler dileriz” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi