HABER: OĞUZ AKTÜRK
Aydın’ın Kuşadası ilçesinde dün gece meydana gelen motosiklet kazasında genç kaptan adayı Oğuz Sarıoğlan (20) ve arkadaşı Anıl Özbek (20) hayatını kaybetti.
Olay dün gece saat 01:30 sıralarında Kuşadası Yüksel Yalova Caddesi ‘n de meydana geldi. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulundan yeni mezun olan Oğuz Sarıoğlan, dün gece arkadaşı Anıl Özbek ile Kuşadası’nda düzenlenen festivale katıldı. Festival dönüşü Oğuz Sarıoğlan kendisine ait 35 ZUZ 25 plakalı motosiklet ile kavşaktan dönerken direksiyon hâkimiyetini kaybederek önce orta refüje daha sonra da ağaca çarptı.
Çarpmanın etkisiyle sürücü ile motosikletteki Anıl Özbek yola savruldu.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sarıoğlan'ın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Söke Fehime Faik Kocagöz Hastanesine kaldırılan Özbek ise müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenen Oğuz Sarıoğlan’ın acı haberi memleketi Ödemiş’e ulaştı.
Staj görüyordu
Trafik kazasında hayatını kaybeden Oğuz Sarıoğlan’ın Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Bodrum Denizcilik Meslek Yüksekokulundan yeni mezun olduğu ve özel bir yat’ta staj gördüğü belirtildi.
Cenazesi bugün defnedilecek
Motosiklet kazasında hayatını kaybeden Oğuz Sarıoğlan’nın cenazesi öğle namazından sonra büyük camiinde kılınacak cenaze namazının ardından Zungurlu mezarlığında toprağa verilecek.



Editör: Haber Merkezi