HABER:DİLEK AYVALI
Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğünden edinilen bilgilere göre 13 Aralık 2017 Çarşamba günü gelen bir ihbarın değerlendirilmesi üzerine Ödemiş'in İnönü Mahallesinde, daha önce bir evin bahçesinden hurda hırsızlığı olayına karışan şahıslar, kullandıkları kamyonet ve kasasındaki hurdalar ile birlikte suçüstü yakalandı.

Ekiplerimizin araştırmaları sonucunda şüpheli şahısların 3 Aralık 2017 tarihinde Ödemiş Gençlik Merkezi'ne ait inşaattan bakır klima borusu hırsızlığı, değişik tarihlerde Ödemiş ve Tire ilçelerinde dalgıç pompa hırsızlığı ile elektrik nakil hatlarındaki tellerin çalınma olaylarına da karıştıkları tespit edildi. Suç delillerinin elde edilebilmesi için Ödemiş'te faaliyet gösteren bir hurdacılık firmasında arama yapıldı. Arama sonucunda 100 kilo muhtelif bakır klima borusu ve bakır kablolar elde edildi.
Hırsızlığa karıştıkları iddia edilen şüpheli M.A.(24), B.G.(30), M.A.(43) ve yaşı küçük Suça Sürüklenen Çocuk G.K.(17) Hırsızlık Suçundan gözaltına alınarak yapılan tahkikatın ardından Adli Makamlara sevk edildi.

Editör: Haber Merkezi