HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Kiraz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile Ödemiş KOM'un bir süredir fiziki takibe aldığı iki şüpheli, istihbarat çalışmaları sonucunda, yakalanarak göz altına alındı.

Kiraz’a bağlı Hisar Mahallesi yolu üzerinden Kiraz’a geldiği yönündeki bilgi üzerine düzenlenen operasyonla önü kesilen ticari otomobilde bulunan yolcu H.K.(46) ve B.K.(41) gözaltına alınırken, üzerinde yapılan aramada 70 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

İfadesinin alınmasının ardından gözaltındaki H.K.(46) ve B.K.(41) adliyeye sevk edilerek tutuklandı.

KİRAZ EMNİYET GÜÇLERİ 1 AYDA 6. BAŞARILI OPERASYONA İMZA ATTI

Kiraz İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, geçtiğimiz Ocak ayından bu yana ilçe merkezinde, Kiraz’a bağlı mahallelerde, kahve ve umuma açık işyerlerinde denetimlerini aralıksız sürdüğü öğrenildi.

22 Ocak 2016 tarihinde umuma açık bir işyerinde çalışan H.K, B.K İzmir’den 43 adet 100 sahte banknot para getirdiği ve bu paralar ile 1 kilo 285 gram uyuşturucu esrar maddesi temin ettiği öğrenilirken alınan ihbarı değerlendiren güvenlik güçlerinin yapmış oldukları aramalarda A.U. ile birlikte 1 adet ruhsatsız pompalı av tüfeği ile 43 adet sahte paraya ve 1 kilo 285 gram esrar muhafaza altına alınarak gözaltına alınan şahıslar ile birlikte işlemlerin ardından adliyeye sevk edilmişlerdi.

28 Ocak 2016 perşembe günü yapılan operasyonda1 içimlik bonzai ile 105 adet extacy uyuşturucu hap ele geçirildiği ve 3 kişi gözaltına alındı.

1şubat 2016 pazartesi günü umuma açık işyerleri ve birahanelerde yapılan denetimlerde 6 kişi hakkında kapalı alanda sigara içmekten işlem yapılırken 4 kişi hakkında kumar oynatmaktan işlem yapıldığı ve 69 adet oyun fişi, 1 deste oyun kağıdı ile 800 tl nakit parayı muhafaza altına alarak adli para cezası kesilerek işlem yapılmıştı.

1 Şubat 2016 pazartesi günü istihbarat çalışmaları sonucu 1 kilo 790 gram kurutulmuş uyuşturucu esrar maddesi ile şüpheli 3 kişi yakalanarak gözaltına alınmışlar ve kiraz ilçe emniyet müdürlüğündeki işlemlerin ardında adliyeye sevk edilmişlerdi.

10 Şubat 2016 çarşamba günü ise yine umuma ait işyerlerinde 140 vatandaşın kimlik kontrolü yapılarak sorgulanmış 1 kişi üzerinde yapılan aramada 1 adet 7,65 mm çapında silah ele geçirilirken 3 işyerinde izinsiz garson bayan çalıştırmaktan, 4 işyerine ise kapalı alanda sigara içirtmekten 12 kişi hakkında adli işlem ve para cezası uygulandı.

Editör: Haber Merkezi