Tire’de, Salı günü “Okula gidiyorum” diye evden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 15 yaşındaki lise öğrencisi Pınar Ezgi için Tire Emniyet Müdürlüğü ekipleri seferber oldu

İZMİR (AA) - Tire İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada kayıp lise öğrencisinin bulunması için özel ekip kurulduğu öğrenildi. Polis dedektifleri kendilerine ulaşan her bilgiyi titizlikle değerlendirmeye aldı. Genç kızın bulunabilmesi için Tire Emniyet Müdürü Hasan Özge dört kişilik özel ekip kurduğunu söyleyerek, "Bize ilk ihbarın yapıldığı andan itibaren önemli oranda mesafe aldık ve Pınar’ı en kısa sürede salimen ailesine kavuşturmak istiyoruz" dedi.

Genç kızın Kireli ovasında çiftçilikle geçimini sağlayan ailesi üzüntüden perişan oldu. Anne Sevilay ve baba Selim Ezgi, gözyaşları içinde kızlarının bir an önce sağ olarak bulunmasını istiyor. Kızlarının kaçırılmış olabileceği ihtimalinin güçlü olduğunu belirten acılı aile, “Kızımızın erkek arkadaşı yok. Dersleriyle ilgilenen bir çocuk. Aile arasında hiç bir sorunumuz yoktu. Bizi çok seviyordu” dedi.

Kızlarının okulundan ve arkadaşlarından çok mutlu olduğunu okula severek gittiğini söyleyen baba Selim Ezgi, “Pınar başarılı bir öğrenciydi. Çiftçilikle uğraştığımız için Tire Kireli ovasında ikamet ediyoruz. Pınar da bizimle yaşıyor. Annem, Salı sabahı ameliyat olacağı için Pazartesi günü dedesi Kadir Ezgi’nin Bahçekahve semtindeki evinde kaldı. Oradan, okula gitmek için sabah saat 08.00’de evden çıkmış. Ancak okula gitmemiş. Salı günü saat 15.00’te Pınar’ı okuldan almaya gittiğimde okula hiç gelmediğini öğrendim. Yanına kimliğini de almamış. Üzüntümüzden hasta olduk. İnşallah en kısa sürede kızımıza tekrar kavuşuruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi