Haber: Faruk Çark / Nazif Harupçu

 

Ödemiş Emniyet Müdürlüğü tarafından son günlerde uyuşturucu ve uyuşturucu ticareti yapanlarla ilgili çeşitli yerlere yapılan operasyonlarda olaylarla ilgili 3 şahıs gözaltına alındı.

Edinilen bilgilere göre, Ödemiş Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı asayiş büro ekiplerinin uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan kişilere yönelik 2 ayrı yerde gerçekleştirilen operasyonlar sonucu olaylarla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

 

GAZETE KÂĞIDI AMBALAJLI UYUŞTURUCU

Operasyonların ilkini dün akşam saat 20.30 sularında Bengisu Mahallesi’nde bir ihbarı değerlendirerek gerçekleştiren ekipler, daha önce uyuşturucudan sabıkalı H.Y’nin seyir halindeki aracını durdurdular. Araç içerisinde yapılan aramada aracın ön koltuğunda oturan A.K adlı şahsın elinde gazete kâğıdına sarılı ve satışa hazır halde esrar maddesi ele geçirildi.

 

Polisçe gözaltına alınan şüpheliler H.Y ve A.K ilk ifadelerinin ardından, sağlık ve uyuşturucu tetkiklerinin yapılması için Ödemiş devlet hastanesine götürüldüler. Daha sonra adliyeye sevk edildiler.

UYUŞTURUCUYA GEÇİT YOK

Bir başka operasyonda da asayiş büro ekipleri, uzun zamandır takip edilen ve çeşitli uyuşturucu madde suçlarından dolayı sabıka kaydı bulunan şüpheli H.T’nin Üç eylül mahallesindeki bahçesinde arama yaptılar. Burada yapılan arama sonucu 4 ayrı torbanın içerisinde istiflenmiş 1 kilo civarında esrar maddesi ele geçirdiler.

Asayiş büro ekiplerinin aldıkları istihbarat bilgileri doğrultusunda, uyuşturucu üretimi ve temini gerçekleştirmek suçları dolayısıyla sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak Ödemiş M tipi kapalı cezaevine gönderildiler. Ödemiş asayiş büro, son zamanlarda gerçekleştirdiği çok sayıdaki başarılı uyuşturucu operasyonu ile zehir tacirlerine göz açtırmıyor.

Editör: Haber Merkezi