Tire - Gökçen yolunda meydana gelen trafik kazasında 2 gencin bulunduğu motosiklet U dönüşü yapmak isteyen traktöre çarptı. Feci kazada, motosiklette bulunan Uğur Koşar (20) hayatını kaybetti. Kaza, görgü tanıklarının ifadelerine ve iddialara göre şu şekilde meydana geldi; Tire'den Gökçen yönüne seyir halinde olan Sezai A. yönetimindeki 35 YEM 73 plakalı traktör, Yeni Sanayi Sitesi yakınlarına geldiği esnasında U dönüşü yapmak üzere dönüşe geçti. Bu esnada aynı yönde seyir halinde olan 10 BEJ 30 plakalı motosiklet, traktörün römorkla birleştiği kısımdan şiddetli şekilde çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan motosikletin üstündeki Remzi Mert ve Uğur Koşar yola savruldular.

Feci kazada adeta hurdaya dönen motosiklette bulunan Uğur Koşar ağır, Remzi Mert ise hafif yaralandı. Yaralılara ilk müdahale, olay yerine kısa sürede ulaşan 112 ekipleri tarafından yapıldı. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından Tire Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldılar.

Yaralılardan durumu ağır olan Uğur Koşar isimli talihsiz genç doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralı Remzi Mert'in ise vücudunda kırıklar olduğu, hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.

Editör: Haber Merkezi