Bayındır ilçesinde 54 yaşındaki Ayşegül Günnur'un, kendisine şiddet gösteren eşi 52 yaşındaki Hüseyin Günnur'u uyuduğu sırada av tüfeğiyle öldürüp, oğlunun da yardımıyla bahçeye gömdükten sonra iki kızıyla jandarmaya gidip kayıp başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Jandarma, çelişkili ifade veren Ayşegül Günnur'u sorgulayınca gerçek ortaya çıktı. Cinayeti itiraf eden anne ve oğlu 23 yaşındaki Mehmet Ali Günnur, mahkemece tutuklandı.
Olay, Furunlu köyünde pazar gecesi saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Köyde yaşayan ev hanımı Ayşegül Günnur, iki kızıyla birlikte sabah saatlerinde jandarmaya gidip, eşi marangoz Hüseyin Günnur'un bir süredir eve gelmediğini ve bulunmasını istediğini söyledi. Bunun üzerine soruşturma başlatan jandarma, Hüseyin Günnur'un, evinden hiçbir eşyasını almadığı, motosiklet ve otomobilinin evinin önünde olduğunu ayrıca çoğu zaman da eşiyle yaşadığı tartışma nedeniyle yakının evinde kaldığını belirledi. Durumdan şüphelenen jandarma, Ayşegül Günnur'u ifade için karakola çağırdı. Jandarma, üç çocuk annesinin çelişkili ifadeler vermesi üzerine onu sorguya aldı.
ŞİDDET GÖRDÜĞÜ İÇİN ÖLDÜRÜP GÖMMÜŞ
Sorguda cinayeti itiraf eden Ayşegül Günnur'un, eşinden sürekli şiddet gördüğünü, dayanamadığı için de cinayeti işlediğini söylediği öğrenildi. Hüseyin Günnur'un çoğu zaman evlerinin karşısındaki yakınlarına ait evde kaldığı, olay gecesi kendi evine geldiği ve uyuduğu sırada da Ayşegül Günnur'un av tüfeğiyle eşini iki el ateş edip öldürdüğü, ardından da oğlu işsiz Mehmet Ali Günnur ile birlikte evin arka bahçesine açtıkları çukura gömdükleri ortaya çıktı. Şüphelilerin, çukurun üzerini de toprak ve samanla kapattıkları belirlendi.
Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen anne ve oğlu çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Editör: Haber Merkezi