Haber: Süleyman Güleroğlu 

Psikolojik sorunları olduğu öğrenilen anne Hatice Ç. tarafından öldürüldüğü ileri sürülen 10 aylık bebek İbrahim P.’nin dedesi İbrahim Ç. kan donduran olayın detaylarını anlattı.

Hatice Ç.'nin babası İbrahim Ç. olay hakkında şöyle konuştu : 

“Kısa süre önce eşinden boşanarak, bebek ile yanıma gelmişti. Kızım böyle yapacak bir kız değildi. Bende anlayamadım. Cuma günü jandarmaya giderek kızımın Manisa’ya yatırılması için başvuruda bulunmuştum.”

İbrahim Ç. dün sabahın erken saatlerinde tekrar Jandarmaya gittiğini söyleyerek, “Ne oldu diye sormak için bugün(dün), yine jandarmaya gittim.

Eve geldiğimde kızım içeride oturuyordu. Ona oğlanın nerede olduğunu sordum. O da bana amcasında olduğunu söyledi.  Evimizin biraz uzağında amcasının evi var, oraya gittim. Torunumu sorduğumda, amcasından orada olmadığını öğrendim.”

Annenin, bebeğini çuval içerisine koyup, kümesin üzerine attığı iddia edildi

“Tekrar eve gelip kızıma, “Kızım, torun nerede?” diye sorduğumda, “Oğlanı kestim” dedi. Şaşırdım… Tekrar sorduğumda aynı cevabı alınca Jandarma’ya haber verdim. Jandarma’ya da aynı şeyi tekrar eden kızım, bu sefer oğlanı kestiğini ve çuval içine koyup, evimizin 10 metre uzağında bulunan tavuk kümesinin üzerine bıraktığı söyledi. Jandarmalara orayı gösterdi” dedi. 

Editör: Haber Merkezi