Beydağ ilçesi jandarma komutanlığında görev yapan, iki gündür kayıp olan jandarma uzman çavuş ile kayıp kız arkadaşı, Ödemiş ilçesine bağlı Gölcük Yaylası yakınlarında, kullandıkları otomobille uçuruma yuvarlanmış şekilde ölü bulundu. Genç sevgililerin cesetleri 9 saatlik bir çalışma sonrasında yuvarlandıkları uçurumdan çıkarıldı. Serkan Aydoğan ve Güllü Özdere’nin cesetleri yuvarlandıkları uçurumdan çıkarıldıktan sonra Ödemiş Devlet Hastanesi Morgu’na kaldırıldı.
Alınan bilgiye göre, Beydağ Jandarma Komutanlığı’nda görevli jandarma uzman çavuş Serkan Aydoğan (25) ile özel bir dershanede İngilizce öğretmenliği yapan Güllü Özdere (25), 7 Ağustos Pazar günü gezmek için Gölcük Yaylası'na gitti.
Aydoğan ve Özdere'den bir daha haber alınamaması üzerine Ödemiş ve Beydağ jandarma komutanlıkları ekiplerince bölgede arama çalışması başlatıldı.
Serkan Aydoğan'ın kullandığı 66 HC 966 plakalı otomobil, Gölcük Yaylası yolunda yaklaşık 300 metrelik uçuruma yuvarlanmış bulundu.
Otomobilin dışına savrulduğu görülen Aydoğan ve kız arkadaşı Özdere'nin öldüğü belirlendi.
Kardeşi Serkan Aydoğan’dan haber alınamadığı için görev yaptığı Malatya’dan gelen uzman jandarma Kerem Aydoğan da kardeşinin cesedinin çıkarılma çalışmaları boyunca olay yerinden ayrılmadı.
Serkan Aydoğan’ın Yozgatlı olduğu ve 2 yıldır Beydağ İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görev yaptığı öğrenildi.
Ödemiş Kaymakamı Abdurrahman Koçoğlu, Beydağ Kaymakamı Ali Gergibozan,İl Jandarma Komutan Yardımcısı, Ödemiş Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ertuğrul Pala, Beydağ Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Minaz ve Beydağ Belediye Başkanı Vasfi Şentürk, bölgede incelemelerde bulundu.
Editör: Haber Merkezi